Baronet Petit Edmundo Cigar (Oct. 11, 2021)
القصير المكير، فخر إنتاج الشرقية للدخان.
١٥ يوم مع البوڨيدا، منهم ١٢ حطيت معاه حتة فحم. والنتيجة:
أول نفس بهنت قوي لليوسفي. التلت الأول طعم اليوسفي فضل شوية وقل مع الوقت.
التلت التاني هنت سوداني محمص ومملح خفيف، وفلفل أبيض تحسه جاي من بعيد في آخر اللسان. ولحد دلوقتي مفيش مرارة ولا المزازة المستفزة في منتجات الشرقية للدخان.
التلت التالت الفلفل الابيض بيزيد ويبدأ يبان في الريتروهيلينج على حساب السوداني اللي بيقل، بس مبيختفيش. النيكوتين بيبدأ يظهر على استحياء مع شوية مرارة خفيفة مش مزعجة.
القطع كان تربل بانش وده لأن الكاتر الـ V اللي عندي صغير والقطع الـ straight خطر مع الكاب اليتيم اللي بيطرقع بسهولة في سيجار الشرقية للدخان.
الدرو كان طيارة، والدخان كثيف. ومقدرش أقول كان في أروما، بس الدخان مكانش مزعج زي عادة سيجار الشرقية للدخان.
تجربة ممتعة في العموم. والشرقية للدخان لو اهتمت شوية بتخزين وتعبئة السيجار بتاعها، هتطلع شغل ملوش حل.
Comments
Post a Comment